• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Accions i resultats / Caracterització nutricional i activitat antioxidant de l’espigall del Garraf sota diferents mètodes de cocció

Caracterització nutricional i activitat antioxidant de l’espigall del Garraf sota diferents mètodes de cocció

24 de novembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Participació al 31è Congrés Internacional EFFoST 2017, celebrat els dies 14-16 de novembre a Sitges, amb la presentació d’un pòster científic que mostra els resultats de l’estudi nutricional de l’espigall del Garraf.

Poster_espigall nutricional_web

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: antioxidants, Espigalls del Garraf, nutricional

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel AgustíFollow

Centre de recerca que té l'objectiu de recuperar i millorar varietats tradicionals catalanes. 🔬 Espectroscòpia NIR |🧫 Anàlisi sensorial | 🧬 Millora genètica

Fund. Miquel Agustí
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
23 juny

💧Seguim avançant amb el projecte WaFs a Sabadell

Un dels objectius és sensibilitzar els agricultors sobre la petjada hídrica associada amb les produccions hortícoles, i donar-los eines per millorar l’eficiència dels seus sistemes productius.

4
Reply on Twitter 1539941325545607168Retweet on Twitter 1539941325545607168Like on Twitter 15399413255456071683Twitter 1539941325545607168
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
21 juny

🔬 Ahir vam assistir a la presentació oficial del nou Centre Específic de Recerca @AgrotechUPC, que té la finalitat d'impulsar la #transformació en el sector agroalimentari.

Més de 60 investigadors de 20 grups de recerca de
@la_UPC formen part d'aquest nou centre👏🏼

2
Reply on Twitter 1539211293147774977Retweet on Twitter 15392112931477749771Like on Twitter 15392112931477749777Twitter 1539211293147774977
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
AgrotechUPCAgrotechUPC@AgrotechUPC·
20 juny

📢 Ara, a @EEABB_UPC presentem el nou Centre Específic de Recerca #AgrotechUPC: Recerca, innovació i transferència per impulsar la transformació del sector agroalimentari.
📌 Podreu conèixer de primera mà els 60 investigadors dels 20 grups de recerca de
@la_UPC

Reply on Twitter 1538895551084756994Retweet on Twitter 153889555108475699410Like on Twitter 153889555108475699419Twitter 1538895551084756994
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
18 juny

En el #DiadelaGastronomiaSostenible és bon moment per recordar com canviar els hàbits alimentaris.

Què pots fer per tenir una #alimentaciósostenible?
🍅Compra productes #locals i de #temporada
💧Redueix i reutilitza l’aigua
🗑️Evita malbaratar els #aliments
♻️Recicla els #residus

Reply on Twitter 1538069008221708289Retweet on Twitter 15380690082217082891Like on Twitter 15380690082217082892Twitter 1538069008221708289
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
16 juny

🌱 Vam estar sembrant el camp de #cànem de Castelló d'Empúries, juntament amb @Valenveras1.

Aquest projecte vol desenvolupar eines que permetin un millor #rendiment i una millor #qualitat dels productes derivats del cultiu de cànem industrial de Catalunya.

Us anirem informant!

Reply on Twitter 1537487721639428096Retweet on Twitter 1537487721639428096Like on Twitter 15374877216394280965Twitter 1537487721639428096

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA