• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Accions i resultats / Caracterització nutricional i activitat antioxidant de l’espigall del Garraf sota diferents mètodes de cocció

Caracterització nutricional i activitat antioxidant de l’espigall del Garraf sota diferents mètodes de cocció

24 de novembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Participació al 31è Congrés Internacional EFFoST 2017, celebrat els dies 14-16 de novembre a Sitges, amb la presentació d’un pòster científic que mostra els resultats de l’estudi nutricional de l’espigall del Garraf.

Poster_espigall nutricional_web

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: antioxidants, Espigalls del Garraf, nutricional

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel AgustíFollow

Fund. Miquel Agustí
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
associacioleraAssociació L'Era@associaciolera·
20h

Ja tenim a Can Poc Oli el planter de tomàquet pera de Girona, de la Fundació Miquel Agustí.
Forma part de la col.laboració amb aquesta entitat per provar varietats amb gens de resistència al virus de la cullera, al virus del bronzejat i a la verticil.losi.

Reply on Twitter 1382722541588987914Retweet on Twitter 13827225415889879141Like on Twitter 13827225415889879144Twitter 1382722541588987914
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
ruralcatRuralcat@ruralcat·
21h

💻Jornada tècnica en línia: "El reg en el cultiu de tomàquet a l’aire lliure". #PATT2021

📅22/04
🕝17.30h
ℹ️http://ow.ly/nZ9O50Ep8bT @FMAoficial @Cajamar @HARNESSTOM_EU

Reply on Twitter 1382705289993072642Retweet on Twitter 13827052899930726422Like on Twitter 13827052899930726421Twitter 1382705289993072642
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
7 abr.

El proper 22 d'abril participarem en la jornada tècnica PATT @ruralcat titulada "El reg del tomàquet en cultiu a l'aire lliure", on parlarem de l'efecte del reg en tomàquet de penjar. Online i gratuita, inscripcions a: https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/transferencia/preinscripcio-jornada-tecnica @HARNESSTOM_EU

Reply on Twitter 1379829947053834241Retweet on Twitter 13798299470538342412Like on Twitter 13798299470538342413Twitter 1379829947053834241
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
agrariavallesAgrària del Vallès@agrariavalles·
25 març

En Lluís de Can Bros és un dels pagesos que participa en la recuperació dels espigalls de col brotonera, promogut per la Fundació Miquel Agustí @FMAoficial i la Fundació Sant Galderic de Terrassa. Aquesta col dolça i suau sense cabdell es cultivava abans al Vallès i al Garraf.

Reply on Twitter 1374987972072902656Retweet on Twitter 13749879720729026565Like on Twitter 137498797207290265615Twitter 1374987972072902656
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
22 març

Vols saber-ne més sobre el estudi que estem fen amb les escaroles, bledes i espinacs en cicle de primavera i gestió ecològica? T’ho expliquem a la jornada en línia que farem el proper dimecres.

Ruralcat@ruralcat

💻Jornada tècnica en línia: "El cultiu ecològic de bleda, espinac i escarola: necessitats de recerca i experimentació". #PATT2021

📅24/03
🕝16h
ℹ️http://ow.ly/GTIp50E3b4u @FMAoficial

Reply on Twitter 1373932394680569857Retweet on Twitter 1373932394680569857Like on Twitter 1373932394680569857Twitter 1373932394680569857

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA