• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Destacat / Documentació jornada tècnica PATT : ‘Espigall del Garraf: efectes del desullat en el maneig i anàlisi socioeconòmica’

Documentació jornada tècnica PATT : ‘Espigall del Garraf: efectes del desullat en el maneig i anàlisi socioeconòmica’

2 de maig de 2019 per Fundacio Miquel Agusti

Presentem els resultats del primer assaig pilot per quantificar l’efecte del desullat sobre el rendiment de brots laterals en les plantes d’espigall considerant diferents condicions de maneig, els resultats de l’anàlisi socioeconòmica de l’espigall del Garraf realitzat per NODE Garraf i la presentació del conte infantil dels espigalls del Garraf: ‘La col màgica. El secret dels espigalls del Garraf’.

Vilanova i la Geltrú, 30/04/2019

Programa de la jornada

  • Resultats de l’estudi de l’efecte del desullat sobre el rendiment de l’espigall del Garraf. Aurora Rull
  • Resultats de l’anàlisi socioeconòmica de l’espigall del Garraf. Fina Fuster
  • Presentació del conte infantil ‘La col màgica. El secret dels espigalls del Garraf’.

 

Organitzen:

       

 

Col·laboren:

   

Arxivat com a: Destacat, Jornades i presentacions

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA