• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Accions i resultats / Espigall del Garraf: efecte del desullat en el maneig i anàlisi socioeconòmica

Espigall del Garraf: efecte del desullat en el maneig i anàlisi socioeconòmica

26 d'abril de 2019 per Fundacio Miquel Agusti

El proper 30 d’abril a les 18:00h es celebrarà una jornada tècnica de l’espigall del Garraf a Vilanova i la Geltrú. Presentarem els resultats d’un primer assaig per avaluar l’efecte del desullat sobre el rendiment de brots laterals en les plantes d’espigall, els resultats de l’estudi socioeconòmic de l’espespigall realitzat per Node Garraf. També us explicarem on podeu descarregar-vos el conte infantil: ‘La col màgica. El secret dels espigalls del Garraf’.

VilanovailaGeltru_Espigall_300419_190983

Arxivat com a: Accions i resultats, General, Jornades i presentacions

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel Agustí Follow

Centre de recerca que té l'objectiu de recuperar i millorar varietats tradicionals catalanes. 🔬 Espectroscòpia NIR |🧫 Anàlisi sensorial | 🧬 Millora genètica

FMAoficial
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
11 ag.

🍑La @FMAoficial, conjuntament amb Fruitcentre del @irtacat i el Grup de Recerca en Sensometria Instrumental de la @universitatURV, estem treballant en el projecte #ALLFRUIT4ALL per a la revalorització de nectarines i raïm.

🔗Més informació del projecte!
https://fundaciomiquelagusti.cat/projectes/allfruit4all-un-projecte-que-busca-valoritzar-la-fruita-dos-i-raim/

Reply on Twitter 1557676022803431424 Retweet on Twitter 1557676022803431424 3 Like on Twitter 1557676022803431424 6 Twitter 1557676022803431424
Retweet on Twitter Fund. Miquel Agustí Retweeted
joachim_englert Joachim Englert @joachim_englert ·
26 jul.

Una bona manera d'apostar per la pagesia, per llavors autòctones, per donar vida a les zones rurals, d'animar al consumidor de comprar local, de prevenir incendis forestals creant un paisatge mosaic.
#collserola #tomàquet #pagesia #persones #prevencio #incendis #vida https://twitter.com/FMAoficial/status/1551559130279706625

Fund. Miquel Agustí @FMAoficial

🍅 Iniciem la campanya de multiplicació de llavor del tomàquet Mandó de Collserola!

#Tomàquet #TomàquetMandó #Collserola

Reply on Twitter 1551827169218859008 Retweet on Twitter 1551827169218859008 1 Like on Twitter 1551827169218859008 4 Twitter 1551827169218859008
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
25 jul.

🍅 Iniciem la campanya de multiplicació de llavor del tomàquet Mandó de Collserola!

#Tomàquet #TomàquetMandó #Collserola

Reply on Twitter 1551559130279706625 Retweet on Twitter 1551559130279706625 2 Like on Twitter 1551559130279706625 16 Twitter 1551559130279706625
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
22 jul.

🧅 S'apropa la collita!

Hem avaluat com van els camps de cultiu a Coll de Nargó, ja que s'apropa la collita de les cebes.

🔜 Avancem amb el projecte de recuperació d'aquesta varietat tan singular de la regió.

#cebadenargó #colldenargó #ceba #collita #cultiu #cultiushortícoles

2

Reply on Twitter 1550415128327340033 Retweet on Twitter 1550415128327340033 1 Like on Twitter 1550415128327340033 7 Twitter 1550415128327340033
Retweet on Twitter Fund. Miquel Agustí Retweeted
xianetwork xianetwork @xianetwork ·
22 jul.

La @FMAoficial necessita tastadors per col·laborar en el projecte europeu #HARNESSTOM sobre el sabor dels #tomàquets. Una oportunitat per tastar un dels grans productes de l'estiu i contribuir a la investigació científica. 👇 https://twitter.com/FMAoficial/status/1549371753666940935

Fund. Miquel Agustí @FMAoficial

🍅 Necessitem tastadors!

Vols col·laborar en el projecte europeu #HARNESSTOM sobre el sabor dels #tomàquets?

El 29 de juliol organitzem un #tast de consumidors i et necessitem!

🔗Apunta't per confirmar assistència: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefZYrUvSARgH4JKegC3OE2cl4DFEWjgiSmYKhHHSxB_38CiA/viewform

🫂Compartiu per arribar a més gent!

Reply on Twitter 1550374657223790593 Retweet on Twitter 1550374657223790593 2 Like on Twitter 1550374657223790593 3 Twitter 1550374657223790593

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA