• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Destacat / Jornada de presentació de resultats i de la nova varietat d’espigalls del Garraf

Jornada de presentació de resultats i de la nova varietat d’espigalls del Garraf

21 de febrer de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

El proper 2 de març, jornada a Can Grau, de presentació de resultats de la primera fase del projecte de recuperació dels espigalls del Garraf

Durant l’acte, presidit pel Diputat adjunt d’Espais Naturals, Jesús Calderer i la presidenta de NODE Garraf i alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, es farà balanç dels primers quatre anys del projecte de recuperació dels espigalls del Garraf, es presentarà per primera vegada la nova varietat d’espigalls del Garraf desenvolupada en el marc del projecte i es dibuixaran les línies mestres de la segona fase del projecte, que ha de conduir a l’assoliment d’una marca europea de qualitat per als espigalls del Garraf. L’acte inclourà una visita als camps de Can Grau i es finalitzarà amb un tast d’espigalls.

jornada_mar_17

PROGRAMA

11h        Parlaments

Paraules de benvinguda, Marta Verdejo, alcaldessa d’Olivella

Rosa Huguet, presidenta de Node Garraf

Montse Marcé, presidenta de l’Associació d’Espigalls del Garraf

Jesús Calderer, diputat adjunt d’espais Naturals

11,20h Joan Simó, Joan Simó, director científic de la Fundació Miquel Agustí, presentarà el balanç de resultats de la primera fase del projecte de Recuperació de la col brotonera al Parc  del Garraf, i donarà pas a una visita als camps que envolten Can Grau, on està situada una de les parcel·les experimentals del projecte.

11,45h Trasllat a la Masia de Can Grau

12h        Degustació gastronòmica dels espigalls del Garraf

13,30h  Fi de la jornada

Lloc:     Parc del Garraf. Escola de Natura Can Grau. Pista forestal d’Olivella a Plana Novella, km 31,5 (Aparcament habilitat al costat de la bassa de prevenció d’incendis)

Data:   dijous, 2 de març de 2017

Hora:   11h

Arxivat com a: Destacat, Jornades i presentacions Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel Agustí Follow

Centre de recerca que té l'objectiu de recuperar i millorar varietats tradicionals catalanes. 🔬 Espectroscòpia NIR |🧫 Anàlisi sensorial | 🧬 Millora genètica

FMAoficial
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
25 gen.

El 27 de gener, investigadors de la @FMAoficial participen en la jornada tècnica "Anàlisi sensorial de formatges".

Quines aplicacions pot tenir aquesta metodologia científica per millorar la qualitat dels formatges catalans❓

Us hi esperem! ✨

Info👇🏼
🔗https://n9.cl/tytiwb

Reply on Twitter 1618204166303936512 Retweet on Twitter 1618204166303936512 Like on Twitter 1618204166303936512 Twitter 1618204166303936512
Retweet on Twitter Fund. Miquel Agustí Retweeted
harnesstom_eu HARNESSTOM @harnesstom_eu ·
24 gen.

🫱🏻‍🫲🏼 @HARNESSTOM_EU and @BreedingValue Breeding the gap between their favorite berry species

Read this news👇🏻
http://harnesstom.eu/en/publications-1-2/publications-1.html

Reply on Twitter 1617824336034893824 Retweet on Twitter 1617824336034893824 6 Like on Twitter 1617824336034893824 8 Twitter 1617824336034893824
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
23 gen.

👩🏼‍💻 #ProjectesFMA

Per potenciar l’ús de les varietats de bràssiques, i donar suport als productors, s’ha treballat amb @cett_ub per elaborar un receptari.

❓Vols crear una recepta amb nosaltres❓

🔗Entra a la bio per llegir-ho, i ensenya'ns el teu resultat!

#InnovemBRAAVA

2

Reply on Twitter 1617533425925369860 Retweet on Twitter 1617533425925369860 2 Like on Twitter 1617533425925369860 3 Twitter 1617533425925369860
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
18 gen.

🔛 Engeguem nous projectes!

Iniciem el projecte "Millora del rendiment i qualitat de varietats #tradicionals de #tomàquet a Catalunya en agricultura #ecològica mitjançant #fongs #micorrícic".

🌱Hem fet la sembra, amb micorrizes i sense, i ja es pot veure com estan germinant!

Reply on Twitter 1615724784058253315 Retweet on Twitter 1615724784058253315 2 Like on Twitter 1615724784058253315 2 Twitter 1615724784058253315
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
17 gen.

📢 #HIRING

✨@GRIC_UPC is hiring a PhD student!✨

Are you passionate about #UrbanFood production and #EnergyConsumption? Would you like to know how to integrate #UrbanAgriculture into #buildings?

Contact @GRIC_UPC!

⚠️ Until 3rd of February

#MOVE4EDU #BINAFET

Reply on Twitter 1615331055615070208 Retweet on Twitter 1615331055615070208 1 Like on Twitter 1615331055615070208 2 Twitter 1615331055615070208

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA