• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Jornades i presentacions / Documentació jornada tècnica PATT 2016: ‘Espigall del Garraf: estudi de consumidors i anàlisi d’un model amb distintiu europeu d’origen i qualitat’

Documentació jornada tècnica PATT 2016: ‘Espigall del Garraf: estudi de consumidors i anàlisi d’un model amb distintiu europeu d’origen i qualitat’

31 d'octubre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

Presentem els resultats de l’estudi de consumidors realitzat el mes passat al Mercat del Centre i analitzem el cas de la IXP Grelos de Galicia, un cultiu amb llarga tradició a Galícia i Portugal, i que es cultiva i diferencia amb èxit sota l’empara d’aquest distintiu de qualitat establert per la UE.

espigall_2

Vilanova i la Geltrú, 21/03/2016

Programa de la jornada

  • Presentació de resultats de l’estudi de consumidors. Aurora Rull
  • Anàlisi d’un model amb distintiu europeu d’origen i qualitat: IXP Grelos de Galicia. Elena Cartea
  • Balanç del projecte “Recuperació i millora de l’espigall del Garraf”. Joan Simó

 

Organitzen:

logo-miquelagusti-140px          logo-espigalls-del-garraf-assoc

 

Col·laboren:

logo-dip-barcelona             mbg             node-garraf_p

Arxivat com a: Jornades i presentacions Etiquetat com a: Espigalls del Garraf, estudi de consumidors

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel AgustíFollow

Fund. Miquel Agustí
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
associacioleraAssociació L'Era@associaciolera·
2 març

📢Dimarts dia 9 xerrada en línia gratis:
Eficiència en l'ús d'aigua de reg en cultius hortícoles,
amb en Joan Casals de la @FMAoficial
De 5 a 6 pm
No cal inscripció
Troba l'enllaç aquí:
https://botiga.associaciolera.org/cursos-i-jornades/558-disseny-gestio-i-practica-de-reg-sostenible-en-horticoles.html
@dlaecollserola
@HFortalesa
@ecamanresa
@PagesosGPS
#formaciolera

Reply on Twitter 1366679480576724993Retweet on Twitter 13666794805767249934Like on Twitter 13666794805767249937Twitter 1366679480576724993
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
spigallL'Espigall@spigall·
18 febr.

Ens agradaria trobar persones de pagès del Camp de Tarragona o rodalies que recordin una mongeta tendra que s'anomenava "mongeta de moda". Seria possible trobar-ne llavor avui dia?

Reply on Twitter 1362467491256160259Retweet on Twitter 136246749125616025944Like on Twitter 136246749125616025926Twitter 1362467491256160259
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
19 febr.

Coneixeu l'#alldebelltall? A la FMA treballem amb els productors del municipi per tipificar la varietat i millorar-ne les condicions de cultiu. https://twitter.com/324cat/status/1362514728510132233

Reply on Twitter 1362770948148129793Retweet on Twitter 1362770948148129793Like on Twitter 1362770948148129793Twitter 1362770948148129793
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
visitaterrassaTerrassa Turisme@visitaterrassa·
19 febr.

🌿Encara no heu tastat els espigalls de col brotonera? Un projecte de #TerrassaGastronomica 😋Us animem a omplir el cistell i cuinar amb els millors #productesdeproximitat.
Consulteu receptes a: https://visitaterrassa.cat/receptari/
#espigallsdelvalles @gremhosterrassa @FMAoficial @MercatIndep

Reply on Twitter 1362748773089173507Retweet on Twitter 13627487730891735071Like on Twitter 13627487730891735077Twitter 1362748773089173507
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
trsreciclabeTerrassa recicla bé@trsreciclabe·
10 febr.

Aquest febrer, us convidem a descobrir els espigalls de col brotonera del Vallès, un tresor gastrònomic de proximitat. Un projecte impulsat per #FundacióSantGalderic i @FMAoficial . Més informació : https://visitaterrassa.cat/ #TerrassaGastronomica #AnellaVerdaTerrassa #Km0

Reply on Twitter 1359535235873071108Retweet on Twitter 13595352358730711081Like on Twitter 13595352358730711085Twitter 1359535235873071108

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA