• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Destacat / Jornades de portes obertes al cultiu experimental d’espigalls de Can Grau

Jornades de portes obertes al cultiu experimental d’espigalls de Can Grau

10 de febrer de 2019 per Fundacio Miquel Agusti

Els dies 15 i 22 de febrer, de 12.30h a 14.00h  es realitzaran dues jornades de portes obertes al cultiu experimental d’espigalls i altres cultius de la col a la finca de Can Grau, inclòs en el marc del projecte ”Espigalls del Garraf. Espais Naturals amb Denominació d’Origen Protegida”. En la visita, membres de la Fundació Miquel Agustí explicaran el projecte i aportaran informació sobre els cultius que s’hi troben.

portesobertes2019

Arxivat com a: Destacat, Jornades i presentacions

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel AgustíFollow

Fund. Miquel Agustí
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
associacioleraAssociació L'Era@associaciolera·
2 març

📢Dimarts dia 9 xerrada en línia gratis:
Eficiència en l'ús d'aigua de reg en cultius hortícoles,
amb en Joan Casals de la @FMAoficial
De 5 a 6 pm
No cal inscripció
Troba l'enllaç aquí:
https://botiga.associaciolera.org/cursos-i-jornades/558-disseny-gestio-i-practica-de-reg-sostenible-en-horticoles.html
@dlaecollserola
@HFortalesa
@ecamanresa
@PagesosGPS
#formaciolera

Reply on Twitter 1366679480576724993Retweet on Twitter 13666794805767249934Like on Twitter 13666794805767249937Twitter 1366679480576724993
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
spigallL'Espigall@spigall·
18 febr.

Ens agradaria trobar persones de pagès del Camp de Tarragona o rodalies que recordin una mongeta tendra que s'anomenava "mongeta de moda". Seria possible trobar-ne llavor avui dia?

Reply on Twitter 1362467491256160259Retweet on Twitter 136246749125616025944Like on Twitter 136246749125616025926Twitter 1362467491256160259
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
19 febr.

Coneixeu l'#alldebelltall? A la FMA treballem amb els productors del municipi per tipificar la varietat i millorar-ne les condicions de cultiu. https://twitter.com/324cat/status/1362514728510132233

Reply on Twitter 1362770948148129793Retweet on Twitter 1362770948148129793Like on Twitter 1362770948148129793Twitter 1362770948148129793
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
visitaterrassaTerrassa Turisme@visitaterrassa·
19 febr.

🌿Encara no heu tastat els espigalls de col brotonera? Un projecte de #TerrassaGastronomica 😋Us animem a omplir el cistell i cuinar amb els millors #productesdeproximitat.
Consulteu receptes a: https://visitaterrassa.cat/receptari/
#espigallsdelvalles @gremhosterrassa @FMAoficial @MercatIndep

Reply on Twitter 1362748773089173507Retweet on Twitter 13627487730891735071Like on Twitter 13627487730891735077Twitter 1362748773089173507
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
trsreciclabeTerrassa recicla bé@trsreciclabe·
10 febr.

Aquest febrer, us convidem a descobrir els espigalls de col brotonera del Vallès, un tresor gastrònomic de proximitat. Un projecte impulsat per #FundacióSantGalderic i @FMAoficial . Més informació : https://visitaterrassa.cat/ #TerrassaGastronomica #AnellaVerdaTerrassa #Km0

Reply on Twitter 1359535235873071108Retweet on Twitter 13595352358730711081Like on Twitter 13595352358730711085Twitter 1359535235873071108

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA