• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Destacat / Jornades de portes obertes al cultiu experimental d’espigalls de Can Grau

Jornades de portes obertes al cultiu experimental d’espigalls de Can Grau

10 de febrer de 2019 per Fundacio Miquel Agusti

Els dies 15 i 22 de febrer, de 12.30h a 14.00h  es realitzaran dues jornades de portes obertes al cultiu experimental d’espigalls i altres cultius de la col a la finca de Can Grau, inclòs en el marc del projecte ”Espigalls del Garraf. Espais Naturals amb Denominació d’Origen Protegida”. En la visita, membres de la Fundació Miquel Agustí explicaran el projecte i aportaran informació sobre els cultius que s’hi troben.

portesobertes2019

Arxivat com a: Destacat, Jornades i presentacions

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel Agustí Follow

Centre de recerca que té l'objectiu de recuperar i millorar varietats tradicionals catalanes. 🔬 Espectroscòpia NIR |🧫 Anàlisi sensorial | 🧬 Millora genètica

FMAoficial
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
29 març

🧪 Coneixes #HortaLab?

Neix amb la voluntat d’ajudar als agricultors a identificar símptomes que puguin aparèixer en els seus cultius, per tal de que puguin prendre mesures correctores i preventives.

🔗 Més info a la bio!

#horta #horticultors #plagues #malalties #laboratori

Reply on Twitter 1641017824381476865 Retweet on Twitter 1641017824381476865 Like on Twitter 1641017824381476865 2 Twitter 1641017824381476865
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
28 març

🧫 A la Fundació, seguim amb els tastos!

Aquesta vegada amb un tast de llet d'ametlla, pel projecte LocalNutleg.

#DOP #IGP #anàlisisensorial #perfilsensorial #certificació

Reply on Twitter 1640718111140876296 Retweet on Twitter 1640718111140876296 1 Like on Twitter 1640718111140876296 3 Twitter 1640718111140876296
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
23 març

🧫 Aquesta setmana, tast de #mongetes a la Fundació!

👥 Col·laborem amb diferents empreses agroalimentàries i marques de #qualitat (DOP, IGP) per tal d’incloure els atributs sensorials en la #certificació dels productes agroalimentaris.

Reply on Twitter 1638902421903532035 Retweet on Twitter 1638902421903532035 1 Like on Twitter 1638902421903532035 1 Twitter 1638902421903532035
Retweet on Twitter Fund. Miquel Agustí Retweeted
ruralcat Ruralcat @ruralcat ·
15 març

📢20 anys de RuralCat: El 2021 es posa en marxa l’Oficina de l’Horta

Es tracta d’un espai virtual gestionat per un equip multidisciplinari d’especialistes en el sector de l’horta a Catalunya que inclou representants de diferents àrees.

http://ow.ly/ANan50NiCfZ

Reply on Twitter 1635951518539972609 Retweet on Twitter 1635951518539972609 1 Like on Twitter 1635951518539972609 3 Twitter 1635951518539972609
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
17 març

🔬 #NIR: eficient per estimar el contingut de nitrat en hortalisses!

L'any passat vam iniciar "Monitoratge del contingut de #nitrats en hortalisses de fulla a Catalunya".

📊 Informarem dels primers resultats!

🔗 Més info a la bio

#DemosPATT @agriculturacat @ruralcat

Reply on Twitter 1636668296693989377 Retweet on Twitter 1636668296693989377 Like on Twitter 1636668296693989377 Twitter 1636668296693989377

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA