• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Memòries / Memòria de resultats: ‘Estudi nutricional de l’espigall del Garraf. Determinació de paràmetres químics, nutricionals i bioactius’

Memòria de resultats: ‘Estudi nutricional de l’espigall del Garraf. Determinació de paràmetres químics, nutricionals i bioactius’

11 de desembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

De l’espigall del Garraf se’n coneixen les seves peculiaritats morfològiques i agronòmiques i se’n reconeix la seva superioritat organolèptica. Per bé que se li atribueixen les propietats nutritives de la col, l’espigall del Garraf mai s’ha estudiat a nivell nutricional per poder-ho corroborar.
La revalorització que experimenta l’espigall del Garraf actualment en el mercat, juntament amb la influència del consum de bràssiques com a font d’antioxidants naturals i l’interès creixent dels consumidors per conèixer el valor nutricional i els efectes que té sobre l’organisme allò que mengen, són un bon pretext per començar a estudiar el valor nutricional d’aquesta varietat.

‘Estudi nutricional de l’espigall del Garraf. Determinació de paràmetres químics, nutricionals i bioactius’

 

 

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: antioxidants, Espigalls del Garraf, nutricional

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel AgustíFollow

Centre de recerca que té l'objectiu de recuperar i millorar varietats tradicionals catalanes. 🔬 Espectroscòpia NIR |🧫 Anàlisi sensorial | 🧬 Millora genètica

Fund. Miquel Agustí
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
23 juny

💧Seguim avançant amb el projecte WaFs a Sabadell

Un dels objectius és sensibilitzar els agricultors sobre la petjada hídrica associada amb les produccions hortícoles, i donar-los eines per millorar l’eficiència dels seus sistemes productius.

4
Reply on Twitter 1539941325545607168Retweet on Twitter 1539941325545607168Like on Twitter 15399413255456071683Twitter 1539941325545607168
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
21 juny

🔬 Ahir vam assistir a la presentació oficial del nou Centre Específic de Recerca @AgrotechUPC, que té la finalitat d'impulsar la #transformació en el sector agroalimentari.

Més de 60 investigadors de 20 grups de recerca de
@la_UPC formen part d'aquest nou centre👏🏼

2
Reply on Twitter 1539211293147774977Retweet on Twitter 15392112931477749771Like on Twitter 15392112931477749777Twitter 1539211293147774977
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
AgrotechUPCAgrotechUPC@AgrotechUPC·
20 juny

📢 Ara, a @EEABB_UPC presentem el nou Centre Específic de Recerca #AgrotechUPC: Recerca, innovació i transferència per impulsar la transformació del sector agroalimentari.
📌 Podreu conèixer de primera mà els 60 investigadors dels 20 grups de recerca de
@la_UPC

Reply on Twitter 1538895551084756994Retweet on Twitter 153889555108475699410Like on Twitter 153889555108475699419Twitter 1538895551084756994
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
18 juny

En el #DiadelaGastronomiaSostenible és bon moment per recordar com canviar els hàbits alimentaris.

Què pots fer per tenir una #alimentaciósostenible?
🍅Compra productes #locals i de #temporada
💧Redueix i reutilitza l’aigua
🗑️Evita malbaratar els #aliments
♻️Recicla els #residus

Reply on Twitter 1538069008221708289Retweet on Twitter 15380690082217082891Like on Twitter 15380690082217082892Twitter 1538069008221708289
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
16 juny

🌱 Vam estar sembrant el camp de #cànem de Castelló d'Empúries, juntament amb @Valenveras1.

Aquest projecte vol desenvolupar eines que permetin un millor #rendiment i una millor #qualitat dels productes derivats del cultiu de cànem industrial de Catalunya.

Us anirem informant!

Reply on Twitter 1537487721639428096Retweet on Twitter 1537487721639428096Like on Twitter 15374877216394280965Twitter 1537487721639428096

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA