• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Jornades i presentacions / Presentació del pla d’actuacions pel 2018 del projecte de recuperació i millora de l’espigall del Garraf

Presentació del pla d’actuacions pel 2018 del projecte de recuperació i millora de l’espigall del Garraf

19 de febrer de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

El divendres 16 de febrer es va presentar, a Can Grau, el pla d’actuacions del projecte “Espais Naturals amb Denominació d’Origen: l’espigall del Garraf com a producte de qualitat i singular d’un territori”Pla actuacions_2018

Arxivat com a: Jornades i presentacions Etiquetat com a: Espigalls del Garraf

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel AgustíFollow

Fund. Miquel Agustí
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
22 gen.

A la FMA estem buscant algú per donar suport en les taques de manteniment del banc de llavors FMA-UPC. Si ets estudiant de l’ @EEABB_UPC i vols fer practiques remunerades, posat en contacte amb nosaltres. Trobaràs més informació a la web de l’EEABB.

Reply on Twitter 1352530285888462850Retweet on Twitter 1352530285888462850Like on Twitter 13525302858884628501Twitter 1352530285888462850
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
15 gen.

Ja tenim totes les bledes, espinacs i escaroles sembrades del projecte “Estudi del comportament agronòmic de varietats tradicionals i millorades de bleda, espinac i escarola en cultiu ecològic a Catalunya”, amb @AlimentacioEco @CCPAE @ruralcat (1/2)

Reply on Twitter 1349993351081304064Retweet on Twitter 1349993351081304064Like on Twitter 13499933510813040645Twitter 1349993351081304064
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
7 gen.

A la FMA comencem l’any amb el projecte “Estudi del comportament agronòmic de varietats tradicionals i millorades de bleda, espinac i escarola en cultiu ecològic a Catalunya”. Ja hem sembrat 28 varietats de bleda, la setmana vinent continuarem amb espinacs i escaroles.

2
Reply on Twitter 1347190954101514247Retweet on Twitter 13471909541015142471Like on Twitter 13471909541015142476Twitter 1347190954101514247
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
lavalldelcorbLa Vall del Corb@lavalldelcorb·
30 nov.

PRODUCTE 🧅| La setmana passada es van fer plantacions d'alls de #Belltall, una de les úniques varietats locals conservades de la @lavalldelcorb dins el marc de la caracterització de la varietat per la Fundació Miquel Agustí i l'Agrupació de Productores d'alls de Belltall. https://twitter.com/IBelltall/status/1332049898208964610

Ajuntament Passanant i Belltall@IBelltall

Ahir la Fundació Miquel Agustí va plantar a Belltall les mostres d'all de Belltall que serviran per fer l'estudi de tipificació i rendiment del nostre producte estrella!
. #all_de_belltall #producteproximitat #slowfood #somcomalats #valldelcorb 3

Reply on Twitter 1333329908391665664Retweet on Twitter 13333299083916656641Like on Twitter 13333299083916656644Twitter 1333329908391665664
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
tv3catTV3.cat@tv3cat·
30 nov.

▶ Al petit poble de Belltall, situat a la serra de Forès, a mig camí entre la Conca de Barberà i l'Urgell, fa més de 300 anys que hi cultiven alls. Ara busquen la manera que no es perdi aquest cultiu, millorar-ne la varietat i buscar nous productors
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/els-productors-de-lall-de-belltall-busquen-la-manera-que-no-es-perdi-el-cultiu/video/6072005/

Reply on Twitter 1333425261031927810Retweet on Twitter 13334252610319278101Like on Twitter 133342526103192781013Twitter 1333425261031927810

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA