• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Accions i resultats / Resultats i xifres de la Fase I del projecte de dinamització agrícola del Parc del Garraf

Resultats i xifres de la Fase I del projecte de dinamització agrícola del Parc del Garraf

6 d'abril de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Després de 4 anys de treball, la primera fase del projecte de dinamització agrícola del Parc del Garraf, a través de la recuperació i millora de l’espigall del Garraf, ha arribat al seu final . Gràcies a la cooperació dels seus participants, s’han assolit els objectius plantejats i s’han obtingut resultats molt satisfactoris que han estat transferits als productors d’espigalls i a la societat en general.

El passat 2 de març va tenir lloc a la parcel·la experimental de Can Grau una jornada de presentació dels resultats obtinguts al llarg del desenvolupament del projecte.

infograma resultats faseI

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: Parc Natural del Garraf, Recuperació i millora de l'espigall del Garraf

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA