• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Jornades i presentacions / Tast d’espigalls_Estudi de consumidors

Tast d’espigalls_Estudi de consumidors

31 d'octubre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

El passat 20 de febrer del 2016 la Fundació Miquel Agustí, l’Associació d’Espigalls del Garraf i el Mercat del Centre van organitzar un tast d’espigalls del Garraf per descobrir quines són les preferències dels consumidors envers els atributs sensorials d’aquesta varietat.

“En l’últim any del projecte de dinamització agrícola i impuls dels espigalls a la comarca del Garraf que la Fundació Miquel Agustí realitza en col·laboració de la Diputació de Barcelona, ens proposem preguntar als consumidors quines són les seves preferències respecte als atributs de qualitat sensorial dels espigalls del Garraf. Aquesta informació ens permetrà donar una volta més a la rosca de la millora de la varietat que portem realitzant durant els últims tres anys.

Amb aquest propòsit, organitzem un tast de consumidors el proper 20 de febrer al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. T’hi esperem!“

tast-espigalls_1   tast-espigalls_2

Organitzen:

logo-miquelagusti-140px          logo-espigalls-del-garraf-assoc          mercat-de-centre

 

Col·laboren:

ajuntament-de-vilanova-i-la-geltru   origen-garraf  db-xarxa-de-parcs-naturals-quadrat-201   node-garraf_p   caserco

Arxivat com a: Jornades i presentacions Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, estudi de consumidors, varietats tradicionals

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel Agustí Follow

Centre de recerca que té l'objectiu de recuperar i millorar varietats tradicionals catalanes. 🔬 Espectroscòpia NIR |🧫 Anàlisi sensorial | 🧬 Millora genètica

FMAoficial
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
25 gen.

El 27 de gener, investigadors de la @FMAoficial participen en la jornada tècnica "Anàlisi sensorial de formatges".

Quines aplicacions pot tenir aquesta metodologia científica per millorar la qualitat dels formatges catalans❓

Us hi esperem! ✨

Info👇🏼
🔗https://n9.cl/tytiwb

Reply on Twitter 1618204166303936512 Retweet on Twitter 1618204166303936512 Like on Twitter 1618204166303936512 Twitter 1618204166303936512
Retweet on Twitter Fund. Miquel Agustí Retweeted
harnesstom_eu HARNESSTOM @harnesstom_eu ·
24 gen.

🫱🏻‍🫲🏼 @HARNESSTOM_EU and @BreedingValue Breeding the gap between their favorite berry species

Read this news👇🏻
http://harnesstom.eu/en/publications-1-2/publications-1.html

Reply on Twitter 1617824336034893824 Retweet on Twitter 1617824336034893824 6 Like on Twitter 1617824336034893824 8 Twitter 1617824336034893824
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
23 gen.

👩🏼‍💻 #ProjectesFMA

Per potenciar l’ús de les varietats de bràssiques, i donar suport als productors, s’ha treballat amb @cett_ub per elaborar un receptari.

❓Vols crear una recepta amb nosaltres❓

🔗Entra a la bio per llegir-ho, i ensenya'ns el teu resultat!

#InnovemBRAAVA

2

Reply on Twitter 1617533425925369860 Retweet on Twitter 1617533425925369860 2 Like on Twitter 1617533425925369860 3 Twitter 1617533425925369860
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
18 gen.

🔛 Engeguem nous projectes!

Iniciem el projecte "Millora del rendiment i qualitat de varietats #tradicionals de #tomàquet a Catalunya en agricultura #ecològica mitjançant #fongs #micorrícic".

🌱Hem fet la sembra, amb micorrizes i sense, i ja es pot veure com estan germinant!

Reply on Twitter 1615724784058253315 Retweet on Twitter 1615724784058253315 2 Like on Twitter 1615724784058253315 2 Twitter 1615724784058253315
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
17 gen.

📢 #HIRING

✨@GRIC_UPC is hiring a PhD student!✨

Are you passionate about #UrbanFood production and #EnergyConsumption? Would you like to know how to integrate #UrbanAgriculture into #buildings?

Contact @GRIC_UPC!

⚠️ Until 3rd of February

#MOVE4EDU #BINAFET

Reply on Twitter 1615331055615070208 Retweet on Twitter 1615331055615070208 1 Like on Twitter 1615331055615070208 2 Twitter 1615331055615070208

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA