• Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Jornades i presentacions / Tast d’espigalls_Estudi de consumidors

Tast d’espigalls_Estudi de consumidors

31 d'Octubre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

El passat 20 de febrer del 2016 la Fundació Miquel Agustí, l’Associació d’Espigalls del Garraf i el Mercat del Centre van organitzar un tast d’espigalls del Garraf per descobrir quines són les preferències dels consumidors envers els atributs sensorials d’aquesta varietat.

“En l’últim any del projecte de dinamització agrícola i impuls dels espigalls a la comarca del Garraf que la Fundació Miquel Agustí realitza en col·laboració de la Diputació de Barcelona, ens proposem preguntar als consumidors quines són les seves preferències respecte als atributs de qualitat sensorial dels espigalls del Garraf. Aquesta informació ens permetrà donar una volta més a la rosca de la millora de la varietat que portem realitzant durant els últims tres anys.

Amb aquest propòsit, organitzem un tast de consumidors el proper 20 de febrer al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. T’hi esperem!“

tast-espigalls_1   tast-espigalls_2

Organitzen:

logo-miquelagusti-140px          logo-espigalls-del-garraf-assoc          mercat-de-centre

 

Col·laboren:

ajuntament-de-vilanova-i-la-geltru   origen-garraf  db-xarxa-de-parcs-naturals-quadrat-201   node-garraf_p   caserco

Arxivat com a: Jornades i presentacions Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, estudi de consumidors, varietats tradicionals

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Segueix @FMAoficial a Twitter

  • Hem estat a l'hort del Celler de Can Roca plantant pèsols tardans i enciam xinès tipus celtuce o wosun. També hi estem provant el mulch de paper biodegradable https://t.co/96Y3EWipNg, 2019/02/21 at 8:34pm
  • RT @jordibeumala: 📢Diumenge 24 de febrer gaudiu d'un matí en família a la Masia Can Comas i descobriu les verdures de temporada i les #BRAAVA (Bràsiques d'Alt Valor Afegit) del #ParcAgrari del #BaixLlobregat 😋inscripcions a parcagrari@diba.cat https://t.co/BNaSXXQf3b, 2019/02/15 at 10:40am
  • Transplantem bròquils de Santa Teresa per fer llavor! https://t.co/amutHuUpsX, 2019/02/19 at 1:48pm
  • RT @NodeGarraf: Tot a punt per la III FESTA DE L'ESPIGALL us esperem davant del mercat de #VilanovailaGeltrú fins les14:30h Activitats infantils, tasts d'espigalls, de vins... i espectacle de màgia amb Zappa Màgic @productesterra @FMAoficial @RHSugranyes @isidrealso https://t.co/aJamFkzwT1 https://t.co/9Qa82EPJJ8, 2019/02/17 at 10:02am
  • RT @NodeGarraf: En la III Festa de l'Espigall l'associació d'espigalls #Garraf han fet padrina de l'espigall a la nostra presidenta @RHSugranyes per la seva tasca de recolzament de promoció i divulgació d'un producte #km0 #espigalls @productesterra @diba @parcataula @FMAoficial @menjatvilanova https://t.co/CWxFIzPnDX, 2019/02/17 at 12:12pm
Follow @@FMAoficial

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA