• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Jornades i presentacions / Tast d’espigalls_Estudi de consumidors

Tast d’espigalls_Estudi de consumidors

31 d'octubre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

El passat 20 de febrer del 2016 la Fundació Miquel Agustí, l’Associació d’Espigalls del Garraf i el Mercat del Centre van organitzar un tast d’espigalls del Garraf per descobrir quines són les preferències dels consumidors envers els atributs sensorials d’aquesta varietat.

“En l’últim any del projecte de dinamització agrícola i impuls dels espigalls a la comarca del Garraf que la Fundació Miquel Agustí realitza en col·laboració de la Diputació de Barcelona, ens proposem preguntar als consumidors quines són les seves preferències respecte als atributs de qualitat sensorial dels espigalls del Garraf. Aquesta informació ens permetrà donar una volta més a la rosca de la millora de la varietat que portem realitzant durant els últims tres anys.

Amb aquest propòsit, organitzem un tast de consumidors el proper 20 de febrer al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. T’hi esperem!“

tast-espigalls_1   tast-espigalls_2

Organitzen:

logo-miquelagusti-140px          logo-espigalls-del-garraf-assoc          mercat-de-centre

 

Col·laboren:

ajuntament-de-vilanova-i-la-geltru   origen-garraf  db-xarxa-de-parcs-naturals-quadrat-201   node-garraf_p   caserco

Arxivat com a: Jornades i presentacions Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, estudi de consumidors, varietats tradicionals

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA