• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Arxius deAssociació Espigalls del Garraf

Vilanova exhibeix les possibilitats culinàries de l’espigall

5 de febrer de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

Vilanova ha celebrat la segona edició de la Festa de l’Espigall, amb la que continua la campanya per promocionar el consum d’aquesta verdura autòctona del Garraf … [Llegeix més...] about Vilanova exhibeix les possibilitats culinàries de l’espigall

Arxivat com a: General, Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Festa de l'espigall

La segona Festa de l’Espigall reparteix a Vilanova més de 600 degustacions

5 de febrer de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

De la mà de l’Associació Espigalls del Garraf i de la Xarxa Productes de la Terra Garraf, va tenir lloc el passat diumenge 28 de gener la II Festa de l’Espigall, acte popular i festiu al voltant dels espigalls, producte singular i genuí de la comarca … [Llegeix més...] about La segona Festa de l’Espigall reparteix a Vilanova més de 600 degustacions

Arxivat com a: General, Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Festa de l'espigall

Recuperación y mejora de la variedad tradicional de col ‘espigall del Garraf’ (Brassica oleracea L.)

5 de maig de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Article publicat a la revista HORTICULTURA. Especial brásicas (26/04/2017) La variedad tradicional 'espigall del Garraf' (Brassica oleracea L.) se cultiva en la comarca del Garraf (Catalunya). Su aprovechamiento son los 'brotons' y 'espigalls', brotes laterales que … [Llegeix més...] about Recuperación y mejora de la variedad tradicional de col ‘espigall del Garraf’ (Brassica oleracea L.)

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Recuperació i millora de l'espigall del Garraf

El cultiu d’Espigalls al Garraf

6 d'abril de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Es tracta d'una variant de col que només una desena de pagesos conreen en aquesta comarca. Els productors d'espigalls del Garraf proposen reintroduir-ne el conreu entre els boscos del Parc Natural del Garraf. També volen aconseguir una Denominació d'Origen Protegida per … [Llegeix més...] about El cultiu d’Espigalls al Garraf

Arxivat com a: Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Diputació de Barcelona, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Els espigalls, la verdura recuperada del Garraf

5 d'abril de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

… [Llegeix més...] about Els espigalls, la verdura recuperada del Garraf

Arxivat com a: Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Diputació de Barcelona, Parc Natural del Garraf

Tramitació per aconseguir la DOP dels espigalls del Garraf

14 de març de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

L’agència NODE Garraf comença a posar el fil a l’agulla per sol·licitar a la Unió Europea que concedeixi als espigalls la Denominació d’Origen Protegida … [Llegeix més...] about Tramitació per aconseguir la DOP dels espigalls del Garraf

Arxivat com a: Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Jornada de presentació de resultats i de la nova varietat d’espigalls del Garraf

21 de febrer de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

El proper 2 de març, jornada a Can Grau, de presentació de resultats de la primera fase del projecte de recuperació dels espigalls del Garraf … [Llegeix més...] about Jornada de presentació de resultats i de la nova varietat d’espigalls del Garraf

Arxivat com a: Destacat, Jornades i presentacions Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf

1a Festa de l’espigall

2 de febrer de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

El proper diumenge 5 de febrer es celebra la 1a Festa de l'espigall a Vilanova i la Geltrú. Serà un acte festiu en el que hi haurà un reconeixement a aquelles persones que han fet una tasca especial per a la conservació, difusió i promoció de l'espigall del Garraf. … [Llegeix més...] about 1a Festa de l’espigall

Arxivat com a: Destacat, Jornades i presentacions Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Festa de l'espigall

Denominació d’origen: terra i mar

16 de novembre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

Emmarcat en l'Any de la Gastronomia i l'Enoturisme, Denominació d'origen: terra i mar és un esdeveniment promogut per la Mancomunitat Penedès Garraf i organitzat per l'Agència de Desenvolupament NODE amb el propòsit de crear un espai d’intercanvi d’experiències i debat … [Llegeix més...] about Denominació d’origen: terra i mar

Arxivat com a: Jornades i presentacions Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf

Roda de premsa de presentació del projecte a la parcel·la experimental de la finca de Can Grau

31 d'octubre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

A principis del mes de febrer del 2016 va tenir lloc una roda de premsa de presentació del projecte 'Recuperació i millora dels espigalls del Garraf' a la mateixa parcel·la experimental on es realitzen els assajos per avaluar l'adaptació del cultiu de l'espigall dins … [Llegeix més...] about Roda de premsa de presentació del projecte a la parcel·la experimental de la finca de Can Grau

Arxivat com a: Accions i resultats Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

  • Anar a la pàgina 1
  • Anar a la pàgina 2
  • Anar a Pàgina següent »

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel AgustíFollow

Fund. Miquel Agustí
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
22 gen.

A la FMA estem buscant algú per donar suport en les taques de manteniment del banc de llavors FMA-UPC. Si ets estudiant de l’ @EEABB_UPC i vols fer practiques remunerades, posat en contacte amb nosaltres. Trobaràs més informació a la web de l’EEABB.

Reply on Twitter 1352530285888462850Retweet on Twitter 1352530285888462850Like on Twitter 13525302858884628501Twitter 1352530285888462850
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
15 gen.

Ja tenim totes les bledes, espinacs i escaroles sembrades del projecte “Estudi del comportament agronòmic de varietats tradicionals i millorades de bleda, espinac i escarola en cultiu ecològic a Catalunya”, amb @AlimentacioEco @CCPAE @ruralcat (1/2)

Reply on Twitter 1349993351081304064Retweet on Twitter 1349993351081304064Like on Twitter 13499933510813040645Twitter 1349993351081304064
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
7 gen.

A la FMA comencem l’any amb el projecte “Estudi del comportament agronòmic de varietats tradicionals i millorades de bleda, espinac i escarola en cultiu ecològic a Catalunya”. Ja hem sembrat 28 varietats de bleda, la setmana vinent continuarem amb espinacs i escaroles.

2
Reply on Twitter 1347190954101514247Retweet on Twitter 13471909541015142471Like on Twitter 13471909541015142476Twitter 1347190954101514247
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
lavalldelcorbLa Vall del Corb@lavalldelcorb·
30 nov.

PRODUCTE 🧅| La setmana passada es van fer plantacions d'alls de #Belltall, una de les úniques varietats locals conservades de la @lavalldelcorb dins el marc de la caracterització de la varietat per la Fundació Miquel Agustí i l'Agrupació de Productores d'alls de Belltall. https://twitter.com/IBelltall/status/1332049898208964610

Ajuntament Passanant i Belltall@IBelltall

Ahir la Fundació Miquel Agustí va plantar a Belltall les mostres d'all de Belltall que serviran per fer l'estudi de tipificació i rendiment del nostre producte estrella!
. #all_de_belltall #producteproximitat #slowfood #somcomalats #valldelcorb 3

Reply on Twitter 1333329908391665664Retweet on Twitter 13333299083916656641Like on Twitter 13333299083916656644Twitter 1333329908391665664
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
tv3catTV3.cat@tv3cat·
30 nov.

▶ Al petit poble de Belltall, situat a la serra de Forès, a mig camí entre la Conca de Barberà i l'Urgell, fa més de 300 anys que hi cultiven alls. Ara busquen la manera que no es perdi aquest cultiu, millorar-ne la varietat i buscar nous productors
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/els-productors-de-lall-de-belltall-busquen-la-manera-que-no-es-perdi-el-cultiu/video/6072005/

Reply on Twitter 1333425261031927810Retweet on Twitter 13334252610319278101Like on Twitter 133342526103192781013Twitter 1333425261031927810

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA