• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Arxius deCan Grau

Memòria d’activitats 2017

16 de juliol de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

Aquest any 2017 queda conclosa la primera fase del projecte (2013-2016) de recuperació i millora de l’espigall del Garraf com a eina de dinamització agrícola del PN del Garraf i s’inicia una segona fase de 4 anys que té per objectiu garantir i facilitar la implementació … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2017

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat, Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Memòria d’activitats 2016

11 de desembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

En aquest any de projecte s'ha continuat amb el tercer cicle de selecció participativa i s'ha assajat la nova varietat en els camps experimentals de Can Grau i la sínia Sant Gervasi. A més a més, s'ha fet una primera validació de la nova varietat obtinguda en … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2016

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Tramitació per aconseguir la DOP dels espigalls del Garraf

14 de març de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

L’agència NODE Garraf comença a posar el fil a l’agulla per sol·licitar a la Unió Europea que concedeixi als espigalls la Denominació d’Origen Protegida … [Llegeix més...] about Tramitació per aconseguir la DOP dels espigalls del Garraf

Arxivat com a: Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Memòria d’activitats 2015

15 de novembre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

Els objectius a assolir en aquest darrer any de projecte van ser continuar amb el segon any de selecció de la varietat a través de la selecció participativa i estudiar l’efecte d’aquesta sobre els caràcters de l’espigall, realitzar un tast de consumidors amb el fi de … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2015

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Memòria d’activitats 2014

15 de novembre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

El projecte s’inicia l’any 2013, amb el clar objectiu de posar en valor aquesta varietat, per tal que sigui utilitzada en la major intensitat possible. Durant l’any 2013, es va determinar la zona d’actuació i es va realitzar una cartografia de la situació agronòmica i … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2014

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Cols, bròquils i altres varietats de brassiques cultivades al Parc del Garraf es donen al Banc dels Aliments

31 d'octubre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

En el marc del projecte de 'Recuperació i millora de l'espigall del Garraf', la Fundació Miquel Agustí col·labora amb el Banc dels Aliments fent donació de les hortalisses de temporada cultivades en una parcel·la de la finca de Can Grau, dins del Parc Natural del … [Llegeix més...] about Cols, bròquils i altres varietats de brassiques cultivades al Parc del Garraf es donen al Banc dels Aliments

Arxivat com a: Accions i resultats Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Roda de premsa de presentació del projecte a la parcel·la experimental de la finca de Can Grau

31 d'octubre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

A principis del mes de febrer del 2016 va tenir lloc una roda de premsa de presentació del projecte 'Recuperació i millora dels espigalls del Garraf' a la mateixa parcel·la experimental on es realitzen els assajos per avaluar l'adaptació del cultiu de l'espigall dins … [Llegeix més...] about Roda de premsa de presentació del projecte a la parcel·la experimental de la finca de Can Grau

Arxivat com a: Accions i resultats Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

La FMA dóna al Banc dels Aliments hortalisses de temporada cultivades al Parc Natural del Garraf

31 d'octubre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

La Fundació Miquel Agustí col·labora un cop més amb el Banc dels Aliments fent una donació d'hortalisses de temporada que han estat cultivades en una finca dins del Parc Natural del Garraf. … [Llegeix més...] about La FMA dóna al Banc dels Aliments hortalisses de temporada cultivades al Parc Natural del Garraf

Arxivat com a: Accions i resultats Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel AgustíFollow

Fund. Miquel Agustí
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
22 gen.

A la FMA estem buscant algú per donar suport en les taques de manteniment del banc de llavors FMA-UPC. Si ets estudiant de l’ @EEABB_UPC i vols fer practiques remunerades, posat en contacte amb nosaltres. Trobaràs més informació a la web de l’EEABB.

Reply on Twitter 1352530285888462850Retweet on Twitter 1352530285888462850Like on Twitter 13525302858884628501Twitter 1352530285888462850
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
15 gen.

Ja tenim totes les bledes, espinacs i escaroles sembrades del projecte “Estudi del comportament agronòmic de varietats tradicionals i millorades de bleda, espinac i escarola en cultiu ecològic a Catalunya”, amb @AlimentacioEco @CCPAE @ruralcat (1/2)

Reply on Twitter 1349993351081304064Retweet on Twitter 1349993351081304064Like on Twitter 13499933510813040645Twitter 1349993351081304064
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
7 gen.

A la FMA comencem l’any amb el projecte “Estudi del comportament agronòmic de varietats tradicionals i millorades de bleda, espinac i escarola en cultiu ecològic a Catalunya”. Ja hem sembrat 28 varietats de bleda, la setmana vinent continuarem amb espinacs i escaroles.

2
Reply on Twitter 1347190954101514247Retweet on Twitter 13471909541015142471Like on Twitter 13471909541015142476Twitter 1347190954101514247
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
lavalldelcorbLa Vall del Corb@lavalldelcorb·
30 nov.

PRODUCTE 🧅| La setmana passada es van fer plantacions d'alls de #Belltall, una de les úniques varietats locals conservades de la @lavalldelcorb dins el marc de la caracterització de la varietat per la Fundació Miquel Agustí i l'Agrupació de Productores d'alls de Belltall. https://twitter.com/IBelltall/status/1332049898208964610

Ajuntament Passanant i Belltall@IBelltall

Ahir la Fundació Miquel Agustí va plantar a Belltall les mostres d'all de Belltall que serviran per fer l'estudi de tipificació i rendiment del nostre producte estrella!
. #all_de_belltall #producteproximitat #slowfood #somcomalats #valldelcorb 3

Reply on Twitter 1333329908391665664Retweet on Twitter 13333299083916656641Like on Twitter 13333299083916656644Twitter 1333329908391665664
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
tv3catTV3.cat@tv3cat·
30 nov.

▶ Al petit poble de Belltall, situat a la serra de Forès, a mig camí entre la Conca de Barberà i l'Urgell, fa més de 300 anys que hi cultiven alls. Ara busquen la manera que no es perdi aquest cultiu, millorar-ne la varietat i buscar nous productors
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/els-productors-de-lall-de-belltall-busquen-la-manera-que-no-es-perdi-el-cultiu/video/6072005/

Reply on Twitter 1333425261031927810Retweet on Twitter 13334252610319278101Like on Twitter 133342526103192781013Twitter 1333425261031927810

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA