• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Arxius deEspigalls del Garraf

Memòria d’activitats 2017

16 de juliol de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

Aquest any 2017 queda conclosa la primera fase del projecte (2013-2016) de recuperació i millora de l’espigall del Garraf com a eina de dinamització agrícola del PN del Garraf i s’inicia una segona fase de 4 anys que té per objectiu garantir i facilitar la implementació … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2017

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat, Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Presentació del pla d’actuacions pel 2018 del projecte de recuperació i millora de l’espigall del Garraf

19 de febrer de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

El divendres 16 de febrer es va presentar, a Can Grau, el pla d'actuacions del projecte "Espais Naturals amb Denominació d'Origen: l'espigall del Garraf com a producte de qualitat i singular d'un territori" … [Llegeix més...] about Presentació del pla d’actuacions pel 2018 del projecte de recuperació i millora de l’espigall del Garraf

Arxivat com a: Jornades i presentacions Etiquetat com a: Espigalls del Garraf

Vilanova exhibeix les possibilitats culinàries de l’espigall

5 de febrer de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

Vilanova ha celebrat la segona edició de la Festa de l’Espigall, amb la que continua la campanya per promocionar el consum d’aquesta verdura autòctona del Garraf … [Llegeix més...] about Vilanova exhibeix les possibilitats culinàries de l’espigall

Arxivat com a: General, Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Festa de l'espigall

La segona Festa de l’Espigall reparteix a Vilanova més de 600 degustacions

5 de febrer de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

De la mà de l’Associació Espigalls del Garraf i de la Xarxa Productes de la Terra Garraf, va tenir lloc el passat diumenge 28 de gener la II Festa de l’Espigall, acte popular i festiu al voltant dels espigalls, producte singular i genuí de la comarca … [Llegeix més...] about La segona Festa de l’Espigall reparteix a Vilanova més de 600 degustacions

Arxivat com a: General, Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Festa de l'espigall

Memòria de resultats: ‘Estudi nutricional de l’espigall del Garraf. Determinació de paràmetres químics, nutricionals i bioactius’

11 de desembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

De l’espigall del Garraf se’n coneixen les seves peculiaritats morfològiques i agronòmiques i se’n reconeix la seva superioritat organolèptica. Per bé que se li atribueixen les propietats nutritives de la col, l’espigall del Garraf mai s’ha estudiat a nivell nutricional … [Llegeix més...] about Memòria de resultats: ‘Estudi nutricional de l’espigall del Garraf. Determinació de paràmetres químics, nutricionals i bioactius’

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: antioxidants, Espigalls del Garraf, nutricional

Memòria d’activitats 2016

11 de desembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

En aquest any de projecte s'ha continuat amb el tercer cicle de selecció participativa i s'ha assajat la nova varietat en els camps experimentals de Can Grau i la sínia Sant Gervasi. A més a més, s'ha fet una primera validació de la nova varietat obtinguda en … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2016

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Documentació presentació La Llotja D. O. Terra i Mar 2017

4 de desembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Presentem els resultats de l'estudi del valor nutricional de l'espigall del Garraf a la primera edició de la Llotja (Sitges). … [Llegeix més...] about Documentació presentació La Llotja D. O. Terra i Mar 2017

Arxivat com a: Jornades i presentacions Etiquetat com a: Espigalls del Garraf, nutricional

Caracterització nutricional i activitat antioxidant de l’espigall del Garraf sota diferents mètodes de cocció

24 de novembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Participació al 31è Congrés Internacional EFFoST 2017, celebrat els dies 14-16 de novembre a Sitges, amb la presentació d'un pòster científic que mostra els resultats de l'estudi nutricional de l'espigall del Garraf. … [Llegeix més...] about Caracterització nutricional i activitat antioxidant de l’espigall del Garraf sota diferents mètodes de cocció

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: antioxidants, Espigalls del Garraf, nutricional

Desenvolupament de metodologia per l’anàlisi sensorial descriptiu de la col brotonera

2 de novembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Participació al II Congreso Nacional de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial (AEPAS), celebrat els dies 18-20 d'octubre de 2017 a València, amb la presentació d’un pòster científic que mostra la metodologia: mètode de preparació i cocció, i … [Llegeix més...] about Desenvolupament de metodologia per l’anàlisi sensorial descriptiu de la col brotonera

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: Espigalls del Garraf

Recuperación y mejora de la variedad tradicional de col ‘espigall del Garraf’ (Brassica oleracea L.)

5 de maig de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Article publicat a la revista HORTICULTURA. Especial brásicas (26/04/2017) La variedad tradicional 'espigall del Garraf' (Brassica oleracea L.) se cultiva en la comarca del Garraf (Catalunya). Su aprovechamiento son los 'brotons' y 'espigalls', brotes laterales que … [Llegeix més...] about Recuperación y mejora de la variedad tradicional de col ‘espigall del Garraf’ (Brassica oleracea L.)

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Recuperació i millora de l'espigall del Garraf

  • Anar a la pàgina 1
  • Anar a la pàgina 2
  • Anar a la pàgina 3
  • Anar a Pàgina següent »

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel AgustíFollow

Fund. Miquel Agustí
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
22 gen.

A la FMA estem buscant algú per donar suport en les taques de manteniment del banc de llavors FMA-UPC. Si ets estudiant de l’ @EEABB_UPC i vols fer practiques remunerades, posat en contacte amb nosaltres. Trobaràs més informació a la web de l’EEABB.

Reply on Twitter 1352530285888462850Retweet on Twitter 1352530285888462850Like on Twitter 13525302858884628501Twitter 1352530285888462850
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
15 gen.

Ja tenim totes les bledes, espinacs i escaroles sembrades del projecte “Estudi del comportament agronòmic de varietats tradicionals i millorades de bleda, espinac i escarola en cultiu ecològic a Catalunya”, amb @AlimentacioEco @CCPAE @ruralcat (1/2)

Reply on Twitter 1349993351081304064Retweet on Twitter 1349993351081304064Like on Twitter 13499933510813040645Twitter 1349993351081304064
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
7 gen.

A la FMA comencem l’any amb el projecte “Estudi del comportament agronòmic de varietats tradicionals i millorades de bleda, espinac i escarola en cultiu ecològic a Catalunya”. Ja hem sembrat 28 varietats de bleda, la setmana vinent continuarem amb espinacs i escaroles.

2
Reply on Twitter 1347190954101514247Retweet on Twitter 13471909541015142471Like on Twitter 13471909541015142476Twitter 1347190954101514247
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
lavalldelcorbLa Vall del Corb@lavalldelcorb·
30 nov.

PRODUCTE 🧅| La setmana passada es van fer plantacions d'alls de #Belltall, una de les úniques varietats locals conservades de la @lavalldelcorb dins el marc de la caracterització de la varietat per la Fundació Miquel Agustí i l'Agrupació de Productores d'alls de Belltall. https://twitter.com/IBelltall/status/1332049898208964610

Ajuntament Passanant i Belltall@IBelltall

Ahir la Fundació Miquel Agustí va plantar a Belltall les mostres d'all de Belltall que serviran per fer l'estudi de tipificació i rendiment del nostre producte estrella!
. #all_de_belltall #producteproximitat #slowfood #somcomalats #valldelcorb 3

Reply on Twitter 1333329908391665664Retweet on Twitter 13333299083916656641Like on Twitter 13333299083916656644Twitter 1333329908391665664
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
tv3catTV3.cat@tv3cat·
30 nov.

▶ Al petit poble de Belltall, situat a la serra de Forès, a mig camí entre la Conca de Barberà i l'Urgell, fa més de 300 anys que hi cultiven alls. Ara busquen la manera que no es perdi aquest cultiu, millorar-ne la varietat i buscar nous productors
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/els-productors-de-lall-de-belltall-busquen-la-manera-que-no-es-perdi-el-cultiu/video/6072005/

Reply on Twitter 1333425261031927810Retweet on Twitter 13334252610319278101Like on Twitter 133342526103192781013Twitter 1333425261031927810

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA