• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Arxius deEspigalls del Garraf

Memòria d’activitats 2017

16 de juliol de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

Aquest any 2017 queda conclosa la primera fase del projecte (2013-2016) de recuperació i millora de l’espigall del Garraf com a eina de dinamització agrícola del PN del Garraf i s’inicia una segona fase de 4 anys que té per objectiu garantir i facilitar la implementació … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2017

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat, Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Presentació del pla d’actuacions pel 2018 del projecte de recuperació i millora de l’espigall del Garraf

19 de febrer de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

El divendres 16 de febrer es va presentar, a Can Grau, el pla d'actuacions del projecte "Espais Naturals amb Denominació d'Origen: l'espigall del Garraf com a producte de qualitat i singular d'un territori" … [Llegeix més...] about Presentació del pla d’actuacions pel 2018 del projecte de recuperació i millora de l’espigall del Garraf

Arxivat com a: Jornades i presentacions Etiquetat com a: Espigalls del Garraf

Vilanova exhibeix les possibilitats culinàries de l’espigall

5 de febrer de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

Vilanova ha celebrat la segona edició de la Festa de l’Espigall, amb la que continua la campanya per promocionar el consum d’aquesta verdura autòctona del Garraf … [Llegeix més...] about Vilanova exhibeix les possibilitats culinàries de l’espigall

Arxivat com a: General, Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Festa de l'espigall

La segona Festa de l’Espigall reparteix a Vilanova més de 600 degustacions

5 de febrer de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

De la mà de l’Associació Espigalls del Garraf i de la Xarxa Productes de la Terra Garraf, va tenir lloc el passat diumenge 28 de gener la II Festa de l’Espigall, acte popular i festiu al voltant dels espigalls, producte singular i genuí de la comarca … [Llegeix més...] about La segona Festa de l’Espigall reparteix a Vilanova més de 600 degustacions

Arxivat com a: General, Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Festa de l'espigall

Memòria de resultats: ‘Estudi nutricional de l’espigall del Garraf. Determinació de paràmetres químics, nutricionals i bioactius’

11 de desembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

De l’espigall del Garraf se’n coneixen les seves peculiaritats morfològiques i agronòmiques i se’n reconeix la seva superioritat organolèptica. Per bé que se li atribueixen les propietats nutritives de la col, l’espigall del Garraf mai s’ha estudiat a nivell nutricional … [Llegeix més...] about Memòria de resultats: ‘Estudi nutricional de l’espigall del Garraf. Determinació de paràmetres químics, nutricionals i bioactius’

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: antioxidants, Espigalls del Garraf, nutricional

Memòria d’activitats 2016

11 de desembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

En aquest any de projecte s'ha continuat amb el tercer cicle de selecció participativa i s'ha assajat la nova varietat en els camps experimentals de Can Grau i la sínia Sant Gervasi. A més a més, s'ha fet una primera validació de la nova varietat obtinguda en … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2016

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Documentació presentació La Llotja D. O. Terra i Mar 2017

4 de desembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Presentem els resultats de l'estudi del valor nutricional de l'espigall del Garraf a la primera edició de la Llotja (Sitges). … [Llegeix més...] about Documentació presentació La Llotja D. O. Terra i Mar 2017

Arxivat com a: Jornades i presentacions Etiquetat com a: Espigalls del Garraf, nutricional

Caracterització nutricional i activitat antioxidant de l’espigall del Garraf sota diferents mètodes de cocció

24 de novembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Participació al 31è Congrés Internacional EFFoST 2017, celebrat els dies 14-16 de novembre a Sitges, amb la presentació d'un pòster científic que mostra els resultats de l'estudi nutricional de l'espigall del Garraf. … [Llegeix més...] about Caracterització nutricional i activitat antioxidant de l’espigall del Garraf sota diferents mètodes de cocció

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: antioxidants, Espigalls del Garraf, nutricional

Desenvolupament de metodologia per l’anàlisi sensorial descriptiu de la col brotonera

2 de novembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Participació al II Congreso Nacional de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial (AEPAS), celebrat els dies 18-20 d'octubre de 2017 a València, amb la presentació d’un pòster científic que mostra la metodologia: mètode de preparació i cocció, i … [Llegeix més...] about Desenvolupament de metodologia per l’anàlisi sensorial descriptiu de la col brotonera

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: Espigalls del Garraf

Recuperación y mejora de la variedad tradicional de col ‘espigall del Garraf’ (Brassica oleracea L.)

5 de maig de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Article publicat a la revista HORTICULTURA. Especial brásicas (26/04/2017) La variedad tradicional 'espigall del Garraf' (Brassica oleracea L.) se cultiva en la comarca del Garraf (Catalunya). Su aprovechamiento son los 'brotons' y 'espigalls', brotes laterales que … [Llegeix més...] about Recuperación y mejora de la variedad tradicional de col ‘espigall del Garraf’ (Brassica oleracea L.)

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Recuperació i millora de l'espigall del Garraf

  • Anar a la pàgina 1
  • Anar a la pàgina 2
  • Anar a la pàgina 3
  • Anar a Pàgina següent »

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel AgustíFollow

Centre de recerca que té l'objectiu de recuperar i millorar varietats tradicionals catalanes. 🔬 Espectroscòpia NIR |🧫 Anàlisi sensorial | 🧬 Millora genètica

Fund. Miquel Agustí
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
23 juny

💧Seguim avançant amb el projecte WaFs a Sabadell

Un dels objectius és sensibilitzar els agricultors sobre la petjada hídrica associada amb les produccions hortícoles, i donar-los eines per millorar l’eficiència dels seus sistemes productius.

4
Reply on Twitter 1539941325545607168Retweet on Twitter 1539941325545607168Like on Twitter 15399413255456071683Twitter 1539941325545607168
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
21 juny

🔬 Ahir vam assistir a la presentació oficial del nou Centre Específic de Recerca @AgrotechUPC, que té la finalitat d'impulsar la #transformació en el sector agroalimentari.

Més de 60 investigadors de 20 grups de recerca de
@la_UPC formen part d'aquest nou centre👏🏼

2
Reply on Twitter 1539211293147774977Retweet on Twitter 15392112931477749771Like on Twitter 15392112931477749777Twitter 1539211293147774977
Retweet on TwitterFund. Miquel Agustí Retweeted
AgrotechUPCAgrotechUPC@AgrotechUPC·
20 juny

📢 Ara, a @EEABB_UPC presentem el nou Centre Específic de Recerca #AgrotechUPC: Recerca, innovació i transferència per impulsar la transformació del sector agroalimentari.
📌 Podreu conèixer de primera mà els 60 investigadors dels 20 grups de recerca de
@la_UPC

Reply on Twitter 1538895551084756994Retweet on Twitter 153889555108475699410Like on Twitter 153889555108475699419Twitter 1538895551084756994
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
18 juny

En el #DiadelaGastronomiaSostenible és bon moment per recordar com canviar els hàbits alimentaris.

Què pots fer per tenir una #alimentaciósostenible?
🍅Compra productes #locals i de #temporada
💧Redueix i reutilitza l’aigua
🗑️Evita malbaratar els #aliments
♻️Recicla els #residus

Reply on Twitter 1538069008221708289Retweet on Twitter 15380690082217082891Like on Twitter 15380690082217082892Twitter 1538069008221708289
FMAoficialFund. Miquel Agustí@FMAoficial·
16 juny

🌱 Vam estar sembrant el camp de #cànem de Castelló d'Empúries, juntament amb @Valenveras1.

Aquest projecte vol desenvolupar eines que permetin un millor #rendiment i una millor #qualitat dels productes derivats del cultiu de cànem industrial de Catalunya.

Us anirem informant!

Reply on Twitter 1537487721639428096Retweet on Twitter 1537487721639428096Like on Twitter 15374877216394280965Twitter 1537487721639428096

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA