• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Arxius deParc Natural del Garraf

Memòria d’activitats 2017

16 de juliol de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

Aquest any 2017 queda conclosa la primera fase del projecte (2013-2016) de recuperació i millora de l’espigall del Garraf com a eina de dinamització agrícola del PN del Garraf i s’inicia una segona fase de 4 anys que té per objectiu garantir i facilitar la implementació … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2017

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat, Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Memòria d’activitats 2016

11 de desembre de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

En aquest any de projecte s'ha continuat amb el tercer cicle de selecció participativa i s'ha assajat la nova varietat en els camps experimentals de Can Grau i la sínia Sant Gervasi. A més a més, s'ha fet una primera validació de la nova varietat obtinguda en … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2016

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Resultats i xifres de la Fase I del projecte de dinamització agrícola del Parc del Garraf

6 d'abril de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Després de 4 anys de treball, la primera fase del projecte de dinamització agrícola del Parc del Garraf, a través de la recuperació i millora de l'espigall del Garraf, ha arribat al seu final . Gràcies a la cooperació dels seus participants, s'han assolit els objectius … [Llegeix més...] about Resultats i xifres de la Fase I del projecte de dinamització agrícola del Parc del Garraf

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: Parc Natural del Garraf, Recuperació i millora de l'espigall del Garraf

El cultiu d’Espigalls al Garraf

6 d'abril de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Es tracta d'una variant de col que només una desena de pagesos conreen en aquesta comarca. Els productors d'espigalls del Garraf proposen reintroduir-ne el conreu entre els boscos del Parc Natural del Garraf. També volen aconseguir una Denominació d'Origen Protegida per … [Llegeix més...] about El cultiu d’Espigalls al Garraf

Arxivat com a: Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Diputació de Barcelona, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Els espigalls, la verdura recuperada del Garraf

5 d'abril de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

… [Llegeix més...] about Els espigalls, la verdura recuperada del Garraf

Arxivat com a: Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Diputació de Barcelona, Parc Natural del Garraf

Tramitació per aconseguir la DOP dels espigalls del Garraf

14 de març de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

L’agència NODE Garraf comença a posar el fil a l’agulla per sol·licitar a la Unió Europea que concedeixi als espigalls la Denominació d’Origen Protegida … [Llegeix més...] about Tramitació per aconseguir la DOP dels espigalls del Garraf

Arxivat com a: Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Memòria d’activitats 2015

15 de novembre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

Els objectius a assolir en aquest darrer any de projecte van ser continuar amb el segon any de selecció de la varietat a través de la selecció participativa i estudiar l’efecte d’aquesta sobre els caràcters de l’espigall, realitzar un tast de consumidors amb el fi de … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2015

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Memòria d’activitats 2014

15 de novembre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

El projecte s’inicia l’any 2013, amb el clar objectiu de posar en valor aquesta varietat, per tal que sigui utilitzada en la major intensitat possible. Durant l’any 2013, es va determinar la zona d’actuació i es va realitzar una cartografia de la situació agronòmica i … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2014

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

Memòria d’activitats 2013

8 de novembre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

La col brotonera o espigall del Garraf és una varietat tradicional de col amb una gran tradició a la zona del Garraf i al Vallès Occidental. El seu cultiu a la zona es remunta, molt probablement, més enllà del s.XVI. Tot i que la superfície cultivada actualment és molt … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2013

Arxivat com a: Memòries Etiquetat com a: Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf, varietats tradicionals

Cols, bròquils i altres varietats de brassiques cultivades al Parc del Garraf es donen al Banc dels Aliments

31 d'octubre de 2016 per Fundacio Miquel Agusti

En el marc del projecte de 'Recuperació i millora de l'espigall del Garraf', la Fundació Miquel Agustí col·labora amb el Banc dels Aliments fent donació de les hortalisses de temporada cultivades en una parcel·la de la finca de Can Grau, dins del Parc Natural del … [Llegeix més...] about Cols, bròquils i altres varietats de brassiques cultivades al Parc del Garraf es donen al Banc dels Aliments

Arxivat com a: Accions i resultats Etiquetat com a: Can Grau, Espigalls del Garraf, Parc Natural del Garraf

  • Anar a la pàgina 1
  • Anar a la pàgina 2
  • Anar a Pàgina següent »

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Fund. Miquel Agustí Follow

Centre de recerca que té l'objectiu de recuperar i millorar varietats tradicionals catalanes. 🔬 Espectroscòpia NIR |🧫 Anàlisi sensorial | 🧬 Millora genètica

FMAoficial
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
25 gen.

El 27 de gener, investigadors de la @FMAoficial participen en la jornada tècnica "Anàlisi sensorial de formatges".

Quines aplicacions pot tenir aquesta metodologia científica per millorar la qualitat dels formatges catalans❓

Us hi esperem! ✨

Info👇🏼
🔗https://n9.cl/tytiwb

Reply on Twitter 1618204166303936512 Retweet on Twitter 1618204166303936512 Like on Twitter 1618204166303936512 Twitter 1618204166303936512
Retweet on Twitter Fund. Miquel Agustí Retweeted
harnesstom_eu HARNESSTOM @harnesstom_eu ·
24 gen.

🫱🏻‍🫲🏼 @HARNESSTOM_EU and @BreedingValue Breeding the gap between their favorite berry species

Read this news👇🏻
http://harnesstom.eu/en/publications-1-2/publications-1.html

Reply on Twitter 1617824336034893824 Retweet on Twitter 1617824336034893824 6 Like on Twitter 1617824336034893824 8 Twitter 1617824336034893824
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
23 gen.

👩🏼‍💻 #ProjectesFMA

Per potenciar l’ús de les varietats de bràssiques, i donar suport als productors, s’ha treballat amb @cett_ub per elaborar un receptari.

❓Vols crear una recepta amb nosaltres❓

🔗Entra a la bio per llegir-ho, i ensenya'ns el teu resultat!

#InnovemBRAAVA

2

Reply on Twitter 1617533425925369860 Retweet on Twitter 1617533425925369860 2 Like on Twitter 1617533425925369860 3 Twitter 1617533425925369860
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
18 gen.

🔛 Engeguem nous projectes!

Iniciem el projecte "Millora del rendiment i qualitat de varietats #tradicionals de #tomàquet a Catalunya en agricultura #ecològica mitjançant #fongs #micorrícic".

🌱Hem fet la sembra, amb micorrizes i sense, i ja es pot veure com estan germinant!

Reply on Twitter 1615724784058253315 Retweet on Twitter 1615724784058253315 2 Like on Twitter 1615724784058253315 2 Twitter 1615724784058253315
fmaoficial Fund. Miquel Agustí @fmaoficial ·
17 gen.

📢 #HIRING

✨@GRIC_UPC is hiring a PhD student!✨

Are you passionate about #UrbanFood production and #EnergyConsumption? Would you like to know how to integrate #UrbanAgriculture into #buildings?

Contact @GRIC_UPC!

⚠️ Until 3rd of February

#MOVE4EDU #BINAFET

Reply on Twitter 1615331055615070208 Retweet on Twitter 1615331055615070208 1 Like on Twitter 1615331055615070208 2 Twitter 1615331055615070208

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA