• Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / Arxius deRecuperació i millora de l’espigall del Garraf

Recuperación y mejora de la variedad tradicional de col ‘espigall del Garraf’ (Brassica oleracea L.)

5 de Maig de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Article publicat a la revista HORTICULTURA. Especial brásicas (26/04/2017) La variedad tradicional 'espigall del Garraf' (Brassica oleracea L.) se cultiva en la comarca del Garraf (Catalunya). Su aprovechamiento son los 'brotons' y 'espigalls', brotes laterales que … [Llegeix més...]

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Recuperació i millora de l'espigall del Garraf

Resultats i xifres de la Fase I del projecte de dinamització agrícola del Parc del Garraf

6 d'Abril de 2017 per Fundacio Miquel Agusti

Després de 4 anys de treball, la primera fase del projecte de dinamització agrícola del Parc del Garraf, a través de la recuperació i millora de l'espigall del Garraf, ha arribat al seu final . Gràcies a la cooperació dels seus participants, s'han assolit els objectius … [Llegeix més...]

Arxivat com a: Accions i resultats, Destacat Etiquetat com a: Parc Natural del Garraf, Recuperació i millora de l'espigall del Garraf

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Segueix @FMAoficial a Twitter

  • Hem estat a l'hort del Celler de Can Roca plantant pèsols tardans i enciam xinès tipus celtuce o wosun. També hi estem provant el mulch de paper biodegradable https://t.co/96Y3EWipNg, 2019/02/21 at 8:34pm
  • RT @jordibeumala: 📢Diumenge 24 de febrer gaudiu d'un matí en família a la Masia Can Comas i descobriu les verdures de temporada i les #BRAAVA (Bràsiques d'Alt Valor Afegit) del #ParcAgrari del #BaixLlobregat 😋inscripcions a parcagrari@diba.cat https://t.co/BNaSXXQf3b, 2019/02/15 at 10:40am
  • Transplantem bròquils de Santa Teresa per fer llavor! https://t.co/amutHuUpsX, 2019/02/19 at 1:48pm
  • RT @NodeGarraf: Tot a punt per la III FESTA DE L'ESPIGALL us esperem davant del mercat de #VilanovailaGeltrú fins les14:30h Activitats infantils, tasts d'espigalls, de vins... i espectacle de màgia amb Zappa Màgic @productesterra @FMAoficial @RHSugranyes @isidrealso https://t.co/aJamFkzwT1 https://t.co/9Qa82EPJJ8, 2019/02/17 at 10:02am
  • RT @NodeGarraf: En la III Festa de l'Espigall l'associació d'espigalls #Garraf han fet padrina de l'espigall a la nostra presidenta @RHSugranyes per la seva tasca de recolzament de promoció i divulgació d'un producte #km0 #espigalls @productesterra @diba @parcataula @FMAoficial @menjatvilanova https://t.co/CWxFIzPnDX, 2019/02/17 at 12:12pm
Follow @@FMAoficial

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA