La col brotonera o espigall del Garraf és una varietat tradicional de col amb una gran tradició a la zona del Garraf i al Vallès Occidental. El seu cultiu a la zona es remunta, molt probablement, més enllà del s.XVI. Tot i que la superfície cultivada actualment és molt … [Llegeix més...] about Memòria d’activitats 2013
Tast d’espigalls_Estudi de consumidors
El passat 20 de febrer del 2016 la Fundació Miquel Agustí, l’Associació d’Espigalls del Garraf i el Mercat del Centre van organitzar un tast d’espigalls del Garraf per descobrir quines són les preferències dels consumidors envers els atributs sensorials d’aquesta … [Llegeix més...] about Tast d’espigalls_Estudi de consumidors
Documentació jornada tècnica PATT 2014: ‘Recuperació dels espigalls del Garraf’
Presentació del projecte 'Recuperació i millora dels espigalls del Garraf' i dels primers resultats obtinguts després del primer any d'estudi. A continuació, es presentarà una revisió de casos en els que les marques de qualitat han suposat un estímul per a produccions … [Llegeix més...] about Documentació jornada tècnica PATT 2014: ‘Recuperació dels espigalls del Garraf’
Documentació presentació de resultats del projecte I (2013-2014)
Reunió de productors del Garraf i jornada de presentació dels resultats del primer any del projecte de recuperació i millora dels espigalls del Garraf. … [Llegeix més...] about Documentació presentació de resultats del projecte I (2013-2014)
Documentació jornada informativa del projecte de recuperació dels espigalls dels Garraf
Jornada informativa del projecte: "Eines per a la dinamització agrícola del parc del Garraf: anàlisi de la dinàmica agrícola i impuls dels productes locals (la col brotonera)". … [Llegeix més...] about Documentació jornada informativa del projecte de recuperació dels espigalls dels Garraf