• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
  • Inici
  • El projecte
  • Els espigalls
  • Participants
  • Zones d’actuació
  • Contacte

Espigalls del Garraf

Espais Naturals amb Denominació d'Origen Protegida

  • Jornades i presentacions
  • Accions i resultats
  • Memòries
  • Recull de premsa
Estàs aquí:Inici / General / Vilanova exhibeix les possibilitats culinàries de l’espigall

Vilanova exhibeix les possibilitats culinàries de l’espigall

5 de febrer de 2018 per Fundacio Miquel Agusti

Vilanova ha celebrat la segona edició de la Festa de l’Espigall, amb la que continua la campanya per promocionar el consum d’aquesta verdura autòctona del Garraf

Canal Blau – Notícies (29/01/2018)

La festa ha permès tastar no només les receptes més clàssiques amb espigall, sinó també d’altres de més innovadores, com melmelades, cremes i croquetes amb aquest ingredient. A més de la possibilitat de tastar els espigalls, la festa també ha reconegut la feina de tres persones per la seva contribució a la difusió de la que és la verdura per excel·lència de la comarca.

Arxivat com a: General, Recull de premsa Etiquetat com a: Associació Espigalls del Garraf, Espigalls del Garraf, Festa de l'espigall

Barra lateral primària

Els espigalls

Els espigalls i els brotons són els brots que surten de l’axil·la de les fulles de la col brotonera. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta, tot i que molt sovint s’utilitza la paraula espigall per denominar les dues formes.

Segueix-nos – Fundació Miquel Agustí

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Segueix-nos – Diputació de Barcelona

  • Facebook
  • Twitter

Footer

Projecte de:

Amb la col·laboració de:

  • Política de privacitat
  • Avís legal
  • Política de cookies
El contingut d'aquest lloc té llicència Creative Commons BY-NC-SA